Apropå fred på jorden

Det var en gång en liten folkhögskola djupt inne i de värmländska skogarna. Där gingo ungdomar, som skulle bli kantorer, diakoner eller något annat skojigt. Skolan hade djupa rötter i den riktigt allvarliga kristendomen, men ungdomarna togo inte så hårt på den saken. Sin skola kallade de för Gayerskolan, sig själva gav de allehanda öknamn med köns- eller fekalanknytning på ungdomars glada vis.
Nåväl, en dag år 2001, hände det sig att gossen Analex hittade en lapp om egenvård från den stora fabriken Astra Zeneca. Man kunde skicka in vad man skulle vilja ha från Astra Zeneca, så att Astra Zeneca kunde bli rikt på att tillverka just den här saken. Gossen Analex kanske hade sett "Fred på jorden" med Sven Melander (se föregående blogg) för han fyllde i lappen och skrev med vänster hand som om han vore flickan Åsa och var 5 år (se bilden). Efter ett tag kom det till flickan Åsas stora förvåning ett mjukt paket i facket. Det var en handduk och ett skrivet kort (se andra bilden).






Det föll inte Astra Zeneca in, att 5-åringar sällan gå på folkhögskola, men hon kunde ju föralldel varit skolprästens dotter. Jag vill inte heller undanhålla er resten av den roliga sidan, så håll till godo. Astra Zeneca har väl varken förr eller senare spridit sådan glädje, sig själv ovetandes förstås.
Säkert följer en modeblogg om handduken inom kort.

Kommentarer
Postat av: cruella

Klart bättre än Losec, Zantac, Anthrax och allt vad det heter.

2009-05-03 @ 19:53:42
URL: http://minkammare.blogspot.com/
Postat av: Åsna

Nu har jag modebloggat.

2009-05-03 @ 21:19:24
URL: http://kattarsis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0