Je suis Lucifer 5

 
 
Hej igen!
 Här ovan ser ni en bild, som jag satte in på Facebook någonstans, för jag ville ha tips om hur man får upp sin matte när det är frukostdags. Jag fick inte så många svar, och av dem jag fick var det inga, som jag inte kände till. Ingen frågade mig om hur jag bar mig åt, vilket jag hade hoppats.
Jag lägger mig helt sonika på matte, under hennes hakor, och så spinner jag som attan, och när hon tycker att det är riktigt mysigt att ha katt, så biter jag henne. Då tar hon ofta fram blomsprutan, om hon har kommit ihåg den, och det är ju inte så kul att bli sprutad på. Fast nu börjar jag vänja mig, så att det är riktigt kul med blomspruta också.
 
Idag är det precis ett år sedan jag kom till min nya matte. Då var jag en unge på tolv veckor. Idag är jag en tonåring på 6,1 kilo. Igår var min gamla matte här och tittade till mig. Det tyckte att jag var för tjock! Jag säger som Trisse i Pelle Svanslös: "Jag är inte fet, jag är bara välbyggd."
 
 
 
 
Olyckligtvis tycker matte också, att jag är för fet. Ska hon säga! Men hon tänker snåla in på maten, det förstår jag, och hon tänker tvinga mig att springa efter en laserråtta och hämta buntband på golvet till förbannelse. Får väl se hur länge jag låter henne hållas.
Min gamla matte tyckte att jag var väldigt vacker. Det tycker jag också. Hon säger att jag skulle få en stjärna på en utställning. Jag är inte så noga med stjärnor. Jag gillar mat bättre. Och inte vill jag bli schamponerad 11 gånger och sitta i en bur och bli bedömd av en uttråkad domare.
Jag vill äta, sova, leka och bajsa. Och bita matte i benet.
 
 
 
 

RSS 2.0