Spik matt

Jag, en spikmatteaspirant, hittade denna blogg genom att vimsa runt. Jag vill hemskt gärna vinna en spikmatta, så därför gör jag som jag blir tillsagd.



Nu kan man vinna Shaktimattan - spikmattan på Ett dussin pannors blogg! Shaktimattan är känd för att bland annat:
» Minska stress » Verka avslappnande » Minska smärta » Öka blodcirkulationen
FÖR ATT TÄVLA, GÅ IN PÅ:
www.ettdussinpannor.blogspot.com
Du som inte har en egen blogg kan maila fem personer (+ mig på [email protected])


Nu sätter jag mig ner och väntar och tror att det blir just jag, som vinner. Det finns de som säger, att man får det man vill. Jag har i och för sig inte märkt så mycket av det förut, men nu är det nog dags!
Jag skulle i och för sig behöva en blåbärsplockare också. Inte en polack, utan en sån där som plockar mer än en i taget. Men man kan ju inte få allt här i världen.


Kommentarer
Postat av: bäver

Hoppas du vinner mattan! Var och provpetade på några såna häromdagen, och det spirrade bra i handen efter bara några sekunder.



Bärplockare finns bla på Jula, förresten, i olika modeller. Har själv varit på jakt efter en helt i metall, sån gammal som mamma har, men det verkar inte gå att få tag på. :(

2009-07-24 @ 12:44:59
Postat av: Üllah

Hoppas också att du vinner! Jag har en, och tycker den är ganska bra. (Har dock inte löst alla mina problem, vilket jag hade hoppats.)

2009-07-24 @ 23:57:15
URL: http://guld.blogsome.com
Postat av: Fru Decibel,

Üllah: Ja, annars ska jag köpa en på Clas Olsson. Jag har ikväll blivit hånad av två gubbar, som verkligen borde veta bättre, för att jag talat väl om spikmattor! De gör det bara på pin kiv. Å, vad det är tröttsamt med barnsliga karlar...fniss.

2009-07-25 @ 01:26:13
URL: http://frudecibel.blogg.se/
Postat av: Keri

Min morfar var blåbärkungen i hela trakten - och han använde faktiskt en blåbärsplokare som ser ut så här: http://www.eichwaelder.de/Altes/raffel02.JPG

2009-07-28 @ 18:45:41
URL: http://mondschnee.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0