Jag få på moppo?

Jag har utsett mig själv till att bli testpilot. Moppopilot. Jag får en moppo och skall moppa runt och blogga om vilken fantastisk moppo det är. Blev ni avundsjuka nu? Lugn. Ni kan också få moppo. Här (men akta öronen, det är starkt ljud) kan ni se vad det handlar om.
Jag är ju som en del vet, agressivt ointresserad av städning. I synnerhet torka golv med tunga hinkar som välter och dessutom ger mig ryggskott. Jag försöker säga till kattoxarna (för den okunnige: det betyder dammtussar) att de ska hålla sig undan, men till slut mopsar de upp sig och sitter och trycker i hörnen och rusar ut över golvet vid de mest olämpliga tillfällen. Nu skulle jag alltså kunna ta död på dem lite enklare kanske.

Den här moppen ska man fylla på i skaftet, vilket jag tycker låter intressant. Sedan ska man trycka på någon knapp och så duschas rengörningsmedlet ut framför el moppo. Det låter faktiskt mycket bekvämt.
Vad jag inte har fattat är slutet på hela mopphistorien. Vad gör man sedan? Måste man ta fram en hink och bada moppen? Det framgår inte av instruktionsfilmen, så risken finns att det inte är fullt lika enkelt.

Ja, i sinom tid får vi se om jag blir moppificerad. Vi kan ju ordna en tävling! Vilka tror att jag blir utsedd? Priset i så fall består i att alla får komma hit och pröva el moppo.
Om det är någon som mot förmodan tror att jag inte kommer att bli utsedd till moppopilot, ja, då får ni komma hit och pröva något annat. En saffransbulle t.ex.

Kommentarer
Postat av: Gugge

Ja men lycka till............

2011-11-20 @ 22:19:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0