Snöbollskrig

På Facebook är det riktigt livat ibland. Det finns en grupp som man kan ansluta sig till, som heter "Flash Mob Gbg".

"Kort: Flash Mob går ut på att en grupp människor till synes oplanerat utför ngt. ofta absurt på en offentlig plats och sedan skingras som om ingenting hänt. "

Meningen är att det ska vara en åldersblandad grupp, och det var därför jag gick med, för jag är ju synnerligen blandad, när jag blandar mig med ungdomarna.
Idag var det dags för en aktion, snöbollskrig på Vasaplatsen i Göteborg. Igår kväll var det nämligen snöstorm i Göteborg, och förhoppningsvis skulle snön ligga kvar idag. Typiskt nog råkade våren komma idag, så det var plaskeplask överallt, men det gick bra att göra snöbollar.
Man hängde  vid spårvagnshållplatsen, som om man var en helt vanlig resenär. På ett givet klockslag kastade några snö på varandra. Sedan var snöbollskriget igång.Vi fick inte kasta på vanliga resenärer.Tyvärr var vi inte så många, så effekten blev inte så stor.Jag har nog inte varit med om snöbollskrig på bra många år. Det var riktigt kul, men efter en kvart hade jag spaghettiben efter allt knäande ner till snön.



Snöbollskrig på Vasaplatsen i Göteborg
den 22 februari 2009

 Av någon konstig anledning tycker jag sådant här är roligt. Visst skulle det vara roligare om man kände någon, men bara jag kunde träffa någon med en snöboll, så skulle nog kontakt uppstå.

Nästa aktion blir den 7 mars, men då blir det inte snöbollskrig.  Är det någon som vill vara med, så går det bra. Det går också att starta grupper i Luleå och Grums eller i Stockholm. Eller varför inte i Berlin?

Kommentarer
Postat av: Åsna

Tvivlar ¨på att det finns folk med den sortens humor i Luleå. Tvivlar på att det finns folk med humor i Luleå. Var jag elak nu?

2009-02-22 @ 23:47:36
URL: http://kattarsis.blogg.se/
Postat av: Fru Decibel

Men du finns ju i Luleå?

2009-02-22 @ 23:49:02
URL: http://frudecibel.blogg.se/
Postat av: Åsna

Ska jag gå ut och kasta snöboll på mig själv? Då kommer nog snälla män i vita rockar.

2009-02-23 @ 01:46:09
URL: http://kattarsis.blogg.se/
Postat av: Översättarhelena

Jag och maken var faktiskt med på en Flash Mob, inte nu i helgen och inte den förra heller (sova i Nordstan) utan gången dessförinnan. Det var kul! (Fast vi var nog äldst.)

2009-02-23 @ 07:32:38
URL: http://oversattarbloggen.blogspot.com
Postat av: Fru Decibel

Åsna: Om du kastar högt och springer fort, så kan du nog träffa dig själv. Snälla män i vita rockar behöver du inte bry dig om, för de syns ju inte i Luleå.



Översättarhelena: Då kanske vi ses den 7 mars?

2009-02-23 @ 08:02:38
URL: http://frudecibel.blogg.se/
Postat av: bäver

Jag har nog samma problem som Åsna - finns knappast någon som skulle fastna för den idén här i Grums. Kanske en person då, men henne brukar jag ändå göra galna saker med, så det gills nog inte.

2009-02-23 @ 14:33:37
Postat av: herzleid

Låter kul!

Själv skulle jag vilja vara med om den där T-mobile reklamen



(http://www.youtube.com/watch?v=VQ3d3KigPQM)

2009-02-24 @ 22:09:23
URL: http://herzleid.myopenid.com
Postat av: Fru Decibel

Herzleid: Jag också! Hoppas det blir en sån!

2009-02-24 @ 22:17:29
URL: http://frudecibel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0